Over mij 
Ik ben Inge Gaens, geboren in mei 1969. Sedert 2011 woon ik in Bouwel (Grobbendonk) Ik ben gehuwd en mama van een volwassen zoon.


In 2015 heb ik het roer omgegooid. Na een carrière van 23 jaar in de bedrijfswereld heb ik gekozen voor een minder hectisch leven en meer balans tussen werk en thuis.


Deze beslissing heb ik niet zomaar genomen, ik speelde al twee jaar met de gedachte dat er meer kon zijn dan enkel mijn werk.


Tijdens mijn carrière heb ik geleerd dat iedereen anders is en dat heeft mijn interesse gewekt om mensen beter te leren kennen, om te luisteren en om stil te staan met hetgeen ze hebben meegemaakt. Dit was meteen de trigger om te beslissen dat ik in de toekomst meer focus wou leggen op het menselijke in plaats van het zakelijke.


Na een opleiding tot loopbaancoach ben ik hier mee aan de slag gegaan en heb ik als freelance consultant verschillende projecten in kleinere bedrijven gedaan. Intussen zijn we vijf jaar verder en geniet ik nog steeds van mijn nieuwe leven.

Door Covid-19 heb ik de tijd gehad om verder na te denken en plannen te maken hoe ik mijn professionele leven wil voortzetten. Ik voel aan mezelf dat omgaan met mensen en helpen me in het bloed zit, vandaar dat ik voortga met loopbaan coaching aangevuld met outplacement.


De laatste jaren voel ik ook de nood om bij te leren, niet enkel door lezingen of workshops, maar een echte opleiding.

Zo ben ik terecht gekomen op een post graduaat studiekeuze begeleiding voor jongeren. Intussen ben ik afgestudeerd.

Dit sluit perfect aan met de coaching, en ik hoop hiermee jongeren op weg te helpen om zelf een mooi parcours uit te bouwen.